main logo
1376

Camion bancar, atacat pe o autostradă. Surpriza pe care au avut-o hoții

Mai mulţi infractori au atacat miercuri un camion bancar blindat pe o autostradă de lângă aeroportul din Lyon, Franța.

Camion bancar, atacat pe o șosea. Surpriza pe care au avut-o hoții

Trei vehicule – două autoutilitare şi un autoturism – au blocat camionul blindat pe o bretea ce permite ieşirea de pe autostradă. Atacatorii au smuls uşa din spate a vehiculului cu ajutorul unei explozii, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro.

Totul însă în zadar pentru că vehiculul era gol. Astfel, tâlhari au plecat de la locul jafului cu mâna goală.

Atacatorii, scrie Le Dauphine, au blocat cu o furgonetă maşina blindată, alta a venit din spate, şi au dezarmat oamenii din mașina de transport, rănind trei dintre ei şi luându-le armele.

Cele două utilitare folosite pentru a bloca drumul vehiculului bancar au fost incendiate. După ce au constatat că blindata era goală, hoții au fugit de la faţa locului la bordul unui autoturism, a precizat Poliţia franceză.

La scurt timp după aceea, Parchetul din Lyon a anunțat că „vehiculul blindat nu conţinea bani în momentul atacului”. Potrivit unei surse din Poliţie, un alt camion blindat în care erau transportați banii venea la 10 minute în urma primului camion, aşa cum prevede protocolul companiei care a efectuat transportul.

Ancheta din acest caz, demarată pentru „tentativă de jaf armat în bandă organizată şi pentru constituire de grup infracţional”, a fost încredinţată Poliţiei judiciare.

jaf armat franta - le progres

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării