main logo
768

Cadoul inedit al unui milionar pentru familia sa. Vrea să le cumpere un munte în care să le sculpteze chipurile

Un britanic a decis să-și imoratalizeze familia în piatră. În acest scop, el vrea să cumpere un munte pentru ca figurile celor apropiați să fie sculptate pe acesta.

Cadoul inedit al unui milionar pentru familia sa. Ce vrea să le cumpere

Milionarul britanic este dispus să plătească 12 milioane de dolari, adică 10,56 milioane de euro, relatează Ştiri.md cu referire la libertatea.ro

„Mă întrebam dacă aveți cunoștință de vreun munte care să fie de vânzare. Motivul pentru care întreb acest lucru este că mi-ar plăcea să cumpăr un munte pentru a imortaliza pe el chipurile familiei mele. Este o surpriză pentru ei. Ar fi bine să fie imortalizați astfel și aceasta este o ocazie de a o face într-un mod distractiv și unic”, se arată în mesajul transmis de britanic paginei web respective.

Suma oferită de britanic este doar pentru a cumpăra muntele, ulterior urmând ca acesta să apeleze la serviciile unei echipe de profesioniști care să se ocupe de sculptarea figurilor familiei sale pe munte. 

Cumpărătorul, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, solicită ca muntele să fie suficient de mare pentru a putea imortaliza pe el chipul său, al partenerei sale de viață, al celor patru copii ai săi și al câinelui familiei. 

Sculpturile cu figuri de preşedinţi, realizate pe Muntele Rushmore din Dakota de Sud, SUA, reprezintă un important punct de atracţie turistică în America. Construcţia figurilor de preşedinţi de pe muntele Rushmore a început pe 4 octombrie 1927 şi a fost terminată în 1941. Sculptura înfăţişează, de la stânga la dreapta, patru chipuri ale celor mai îndrăgiţi preşedinţi din SUA: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt şi Abraham Lincoln. Figurile preşedinţilor măsoară 18 metri pe muntele Rushmore, situat lângă oraşul Keystone, din Dakota de Sud, SUA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării