main logo
597

Cadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit într-o pădure

Un tânăr în vârstă de 18 ani este acuzat că şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit şi a îngropat-o apoi într-o pădure din apropiere de Râmnicu Vâlcea, România.

Cadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit în pădureCadavrul unei tinere ucise de iubitul său din gelozie, găsit în pădure

Crima oribilă ar fi avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, însă cadavrul tinerei a fost descoperit în acestă dimineață de autorități. Suspectul a fost prins şi dus la audieri, scrie libertatea.ro.

Din primele cercetări, se pare că tânărul în vârstă de 18 ani şi iubita lui de 19 ani s-au certat în pădurea de la Goranu, aflată în apropiere de Râmnicu Vâlcea. 

Într-o criză de gelozie, băiatul şi-a lovit iubita cu pumnii şi apoi a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit. În încercarea de a-şi ascunde urmele, bărbatul a îngropat-o pe tânără în pădure.

Autorităţile au descoperit în această dimineaţă trupul acesteia, urmânc da medicii legişti să stabilească cu exactitate cauza morţii. Cert este că pe trulul neînsufleţit sunt numeroare urme de violenţă, spun sursele citate.

Tânărul suspect de omor calificat a fost prins şi dus la audieri. Dacă va fi găsut vinovat riscă peste 20 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării