main logo
586

Bărbat de 31 de ani, arestat pentru că a încercat să violeze o minoră

Profitând de faptul că adolescenta era singură acasă, bărbatul s-a năpustit asupra ei şi a încercat să întreţină relaţii sexuale.

Bărbat de 31 de ani, arestat pentru că a încercat să violeze o minoră

Un bărbat de 31 de ani din comuna sălăjeană Pericei este cercetat în stare de arest pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze de o adolescentă de 14 ani, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Tânărul a fost trimis după gratii sâmbătă, 16 iunie, de către magistraţii Judecătoriei Şimleu Silvaniei. Potrivit anchetatorilor, vineri, 15 iunie, în jurul orei 17.30, inculpatul s-a deplasat la domiciliul victimei şi, profitând de faptul că minora era singură acasă, a început să o sărute, să o mângăie, a muşcat-o de gât şi a încercat să o siluiască. 

Copila a reuşit, însă, să scape din mâinile agresorului şi i-a povestit mamei coşmarul prin care trecuse. Femeia a fost cea care i-a anunţat pe oamenii legii, prin apelul de urgenţă 112. 

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, bărbatul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar sâmbătă, 16 iunie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă. 

Pe numele acestuia, instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de viol. Poliţiştii continuă cercetările pentru pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării