main logo
928

Andra și Andreea Bănică, alături de micuții lor în prima zi de școală

A sunat clopoțelul pentru început de an școlar, s-a strigat catologul pentru prima zi de școală! Vedetele au trăit emoții, alături de copiii lor, participând împreună la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Andra și Andreea Bănică, alături de micuții lor în prima zi de școală

Andra, Cătălin Măruță, Andreea Bănică și Elena Gheorghe sunt doar câțiva dintre cei care, pe 9 septembrie, s-au întors în curtea școlii. De această dată, în postura de părinți, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

9 septembrie 2019, prima zi de școală. Cum au fost surprinse vedetele, alături de copiii lor

9 septembrie, prima zi de școală, zi cu mari emoții pentru toată lumea. Profesori, elevi și părinții, cu toții s-au aflat în curtea școlii pentru a marca împreună începutul unui nou an școlar.

Nici vedetele nu au lipsit de la acest eveniment important din viața copiiilor săi, răspunzând prezent la festivitatea de deschidere a anului școlar 2019-2020.

Mamă a doi copii, Andra s-a împărțit între grădiniță, acolo unde a mers Eva, și școală, unde David a făcut primii pași în clasa a doua”.

Andra, alături de David. Cântăreața a fost prezentă alături de băiatul ei în prima zi de școală
Andra, alături de David

„Clasa a doua, dar emoții grupa mare! Cel puțin la mami! Băiatul meu e din ce în ce mai mare și eu sunt absolut încântată să îl văd crescând„, a scris Andra, emoționată, pe o rețea de socializare.

Nici soțul ei, Cătălin Măruță, nu a absentat în prima zi de școală.

Cătălin Măruță și-a însoțit fiul în prima zi de școală. Prezentatorul PRO TV a revenit în curtea școlii
Cătălin Măruță și-a însoțit fiul în prima zi de școală

„Băiatul meu începe clasa a doua! Entuziasmat să își reîntălnească toți colegii și să învețe, sper să își păstreze mereu acest chef de a afla lucruri noi!”, a scris și Cătălin Măruță pe contul de instagram.

Familia Andreei Bănică s-a pregătit temeinic pentru această zi. Cântăreața a postat o imagine în formulă completă din prima zi de școală.

Formulă completă. Andreea Bănică, Lucian Mitrea și copiii lor au strigat prezent în prima zi de școală
Andreea Bănică, Lucian Mitrea și copiii lor au strigat prezent în prima zi de școală

„Pregătiți de școală și grădiniță! Sofi este fericiă, Noah mai puțin. La voi cum a fost azi? Sunt curioasa tare„, și-a întrebat Andreea Bănică prietenii virtuali.

Emoții au fost și pentru cântăreața Elena Gheorghe. Nicholas a început clasa I.

„Emoții… Astăzi, Nicholas a început clasa întâi și parcă mai ieri îl duceam pentru prima oară la grădiniță, timpul trece foarte repede, dar ne rămân amintiri prețioase.

Zi cu emoții! Fiul Elenei Gheorghe a început clasa I
Fiul Elenei Gheorghe a început clasa I

Succes tuturor celor care astăzi au început grădinița, școala, liceul, facultatea, serviciu sau pur și simplu o nouă zi”, le-a urat cântăreața tuturor.

Cântărețul Jorge și-a amintit de prima zi de școală, când obișnuia să îmbrace uniforma și să trăiască mari emoții în fața profesorilor. S-au scurs 30 de ani de atunci.

Acum și atunci. Cântărețul Jorge în prima zi de școală
Acum și atunci

„Succes în noul an școlar! (La părinți mă refeream Photo: miniJORGE – 1989 prima zi de școală.”, a fost mesajul care a însoțit fotografia artistului.

Emoții au fost și pentru Giulia Anghelescu și fetele ei. Cântăreața și soțul ei le-au fost aproape micuțelor în curtea școlii.

Giulia Anghelescu și familia ei, în prima zi de școală. Artista a fost alături de fetele ei
Giulia Anghelescu și familia ei, în prima zi de școală

„Prima zi de școală și de grădiniță! Să aveți un an fantastic, Antonia și Mika! Să vă bucurați de fiecare zi de școală, să legați și mai multe prietenii și să învățați numai lucruri interesante! Vă iubiiiiim!”, le-a transmis cântăreața Giulia Anghelescu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării