main logo
652

Deget blocat în scaun. Un actor a dat în judecată o linie aeriană

Actorul american Stephen Keys susţine că unul dintre degetele sale a rămas înţepenit timp de aproape o oră într-o cotieră a scaunului, în timpul zborului Reno-Los Angeles.

Deget blocat în scaun. Un actor a dat în judecată o linie aerianăUn actor a dat în judecată o linie aeriană fiindcă i s-a blocat degetul în scaun.

Un californian a dat în judecată două companii aeriene americane pe care le consideră vinovate pentru accidentul insolit pe care l-a suferit în timp ce se afla la bordul unui avion, la clasa întâi, după ce unul dintre degetele sale a rămas înţepenit timp de aproape o oră într-o cotieră a scaunului său, informează AFP, relatează Ştiri.md cu referire la stirileprotv.ro.

Potrivit plângerii depuse la un tribunal din Los Angeles împotriva companiilor American Airlines şi SkyWest Airlines, a fost nevoie de intervenţia pompierilor şi a unui mecanic specializat, care a demontat respectiva cotieră, pentru eliberarea degetului mic al acestui pasager ghinionist.

Stephen Keys, de profesie actor, afirmă că a suferit „un stres emoţional intens şi dureri timp de mai multe săptămâni” în urma incidentului petrecut pe 9 septembrie la bordul unui avion ce asigura legătura între oraşele Reno (Nevada) şi Los Angeles (California).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării