main logo
668

80 de copii români, blocați pe aeroporturile din Milano, Doha și Tokyo

Peste 80 de copii români sunt pur şi simplu blocaţi pe aeroporturile din Milano, Doha și Tokyo, iar părinții acuză că au fost păcăliţi de o asociaţie care a organizat tabere în Statele Unite ale Americii și Japonia, fără să mai cumpere şi bilete de avion.

80 de copii români, blocați pe aeroporturile din Milano, Doha și Tokyo

Unul dintre părinții ai căror copii au rămas blocați în aceste trei aeroporturi ne-a transmis mesajul primit de elevi chiar când decola avionul de la Milano către Viena, transmite Știri.md cu referire la Digi24.ro

Acest grup a rămas fără cazare, prin urmare au stat toată noaptea în aeroportul din capitala austriacă, iar părinții le-au cumpărat bilete către București.

„Bună seara! Tocmai am fost anunțată că nu există cazare în Viena și mai grav că nu sunt luate bilete Viena-România. 

Nu pot să fac nimic acum deoarece și eu am avut aceleași informații ca și voi.

Vă rog să vă anunțați părinții și sunt singura care pot comunica deoarece el. Ghinoiu care răspunde de organizare nu îmi dă soluții.

Trebuie ca părinții să vă ia un bilet de avion de la Viena.

Sunt mai mult decât conștientă de situație, însă eu am primit acest mesaj mult prea târziu să pot găsi o soluție.

Mă găsiți la telefon după aterizare”, se arată într-un mesaj primit de către elevi pe WhatsApp.

Pagina de Facebook a Asociaţiei Young Partners For Civil Society Development a fost luată cu asalt de părinţi disperaţi, aşa că administratorul a închis-o, după ce a postat un mesaj că toate proiectele asociaţiei sunt momentan suspendate.

Din mesajele postate pe Facebook de părinți sau chiar de unii elevi care au participat la tabere în SUA și Japonia reiese că problemele au apărut în momentul în care copiii se îmbarcau sau cel puțin încercau să ajungă la bordul avioanelor care urmau să îi aducă acasă.

Grupul care se întoarcea din SUA și avea o escală la Milano a întâmpinat o problemă la avion. Unii au petrecut noaptea pe aeroportul din Italia, în timp ce o parte au ajuns la București după ce au mai făcut o escală la Viena.

Probleme au avut și cei din Japonia. O parte dintre ei au rămas pur și simplu blocați pe aeroportul din Doha. Sunt și copii care ar trebui să decoleze mâine din Tokyo, iar acum își fac griji, deoarece ar putea întâmpina probleme cu bilete promise de această asociație.

Digi24 a încercat să contacteze asociația Young Partners For Civil Society Development, însă fără succes până la această oră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării