main logo
921

19 ani de iad: Coşmarul unei românce din Italia, bătută şi violată zi de zi

Mărturie şocantă a unei femei de 44 de ani din România , stabilită cu un deceniu în urmă în Italia.

Femeia a declarat în faţa tribunalului din Capranica (provincia Viterbo, regiunea Lazio) că a fost agresată şi abuzată sexual de fostul soţ, cu care se măritase în 1998, mutându-se apoi împreună în Italia 10 ani mai târziu. „M-a făcut să trăiesc 19 ani de iad”, a spus ea, potrivit protv.ro.

Românca a povestit cum era ţinută închisă în casă de soţ, care o bătea pentru orice motiv îi trecea prin cap şi o viola aproape seară de seară. Şi fiica ei cea mare, în vârstă de 18 ani, i-a confirmat declaraţiile, în vreme ce fiica cea mică a relatat cum, în 2013, tatăl ei i-a înfipt o furculiţă în mână chiar la petrecerea de ziua ei pentru că fata nu voia să mănânce pâine.

„Zilnic găsea un motiv de ceartă care se termina veşnic cu violenţe. Mama nici nu apuca să îi răspundă, că o şi lovea”, a declarat fiica cea mare. “Ultima dată, când am chemat carabinierii, a ameninţat că o aruncă de la balcon.”

„Mă bătea şi în România, când eram gravidă, dar în Italia lucrurile s-au înrăutăţit”, a declarat femeia. „Din gelozie îmi interzicea să ies din casă sau să merg la muncă, spunea că mă duc să mă prostituez. Tot timpul mă lovea peste faţă, stăteam ascunsă în casă din cauza vânătăilor. În lume el era o cu totul altă persoană, dar în familie era o tortură”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării