main logo
849

Versiunea Poliției privind pietonul lovit de o mașină de poliție la Ungheni

După ce ieri presa de la Ungheni a scris că un pieton a fost lovit de o mașină a poliției, oamenii legii prezintă o versiune diferită.

Versiunea Poliției privind pietonul lovit de un echipaj al IP Ungheni

De fapt, bărbatul care era beat a dat cu capul exact în mașina poliției care chiar în acel moment s-a oprit. 

Lucrurile s-au aranjat așa încât de vină e pietonul care a ajuns la spital cu comoție cerebrală, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Presa locală de la Ungheni, care a citat câțiva martori ai incidentului, a scris că un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost lovit de o mașină a poliției în momentul în care traversa strada la 20 de metri de trecerea de pietoni.

Poliția susține că, de fapt, bărbatul era beat, traversa neregulamentar, iar șoferul a oprit când a văzut că umbla haotic. 

Așa că, de fapt, omul a dat singur cu capul în mașina poliței și a căzut.

„Observându-l din timp că aleargă haotic pe partea carosabilă, conducătorul auto a staționat pe partea dreaptă, însă pietonul continuând să alerge s-a tamponat în partea din față a automobilului după care a căzut”, a declarat Cristina Vicol, ofițer de presă IP Ungheni.

Oamenii legii spun că automobilul de serviciu nu a fost avariat. 

În urma loviturii, pietonul s-a ales cu o comoție cerebrală și a fost transportat la spitalul raional Ungheni, unde i s-a acordat ajutor medical, iar apoi a fost lăsat să plece acasă.

Cei de la poliție au declarat că în acest caz a fost pornită o anchetă, care va stabili toate circumstanțele accidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării