main logo
23471

Poliția: Șlapii găsiți la Hâncești nu sunt cei cu care a plecat copilul dispărut

Mobilizare totală pentru a identifica băiatul dispărut la Hâncești. După ore în șir de căutare, voluntarii au găsit într-o pădure o pereche de șlapii cu care ar fi plecat micuțul de acasă.

Poliția: Șlapii găsiți nu sunt cei cu care a plecat copilul dispărutColaj: știri.md

Voluntarii de la „TERRA Valahia” au postat pe Facebook o imagine cu o pereche de șlapi de culoare roz, transmite Știri.md.

Voluntarii au menționat că încălțămintea a fost găsită în pădure lângă o stână de oi, iar prin apropiere se găsesc o tabără și două iazuri.

Potrivit informației, Beniamin ar fi plecat de acasă încălțat în șlapii surorii sale, care sunt cu câteva mărimi mai mari.

Reamintim că copilul era îmbrăcat într-un maiou galben, pantaloni verzi și șlapi de culoare roz.

Ulterior, pe pagina de Facebook Hîncești 24 TV, a apărut o informație potrivit căreia încălțămintea găsită nu i-ar aparține minorului, iar părinții nu au recunoscut șlapii.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hâncești, Cristina Vicol, a declarat că șlapii găsiți de voluntari nu i-ar aparține micuțului.

Știri.md reamintește că băiatul a plecat de acasă pe 26 mai, în jurul orei 12:00, iar de atunci este de negăsit.

Acesta este căutat atât de oamenii legii, cât și de voluntari care s-au mobilizat în urma mediatizării acestui caz.

Totodată, potrivit primarului de Hâncești, Alexandru Botnari, copilul de 6 ani ar fi fost urcat într-o maşină de nişte persoane necunoscute.

Ulterior, o clarvăzătoare a fost adusă la locul dispariției băiețelului din Hâncești, iar mama copilului a postat un mesaj cutremurător pe Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării