main logo
3715

Un șofer, blocat în trafic de polițiști și forțat să iasă din mașină

Mai multe echipaje ale poliției au blocat circulația unui șofer care se afla la volanul unui Volkswagen Golf.

Un șofer, blocat în trafic și scos cu forța de polițiști din mașinăUn șofer, blocat în trafic de polițiști și forțat să iasă din mașină

Incidentul a avut loc azi, 22 ianuarie, pe bulevardul Decebal din Capitală, transmite Știri.md

Potrivit unui martor ocular, șoferul încerca să fugă, însă oamenii legii s-au luat după el de la Gară și au reușit să-l ajungă din urmă, blocându-i într-un final circulația.

Surse de la poliție au declarat pentru Știri.md că aproximativ la ora 14:00 la intersecția străzilor V. Trandafirilor cu Mileștiu a fost stopat automobilul de model VW. Golf, în care se afla un angajat al IFS (Inspectoratul Fiscal de Stat) în calitate de pasager. La momentul stopării, șoferul a refuzat să prezinte actele automobilului și actele ce atestă dreptul de a presta servicii de transport pentru călători.

Fiind rugat de nenumărate ori să prezinte actele, acesta a ignorat cerințele inspectorului de patrulare, și a accelerat mașina fugind de la fața locului. Automobilul a fost urmărit și stopat forțat la intersecția străzilor Trandafirilor cu bulevardul Decebal.

Șoferul a fost înlăturat de la volan cu aplicarea forței fizice și aplicarea cătușelor. El s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, în vârstă de 67 de ani.

Pe cazul dat a fost pornit un proces verbal, iar automobilul a fost reținut și dus la parcarea specială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării