main logo
3222

Un preot din Cantemir și-a violat și lăsat gravidă fiica vitregă

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore.

Un preot din Cantemir și-a violat și lăsat gravidă fiica vitregăPreot din Cantemir, condamnat pentru violul fiicei vitrege

Inculpatul în vârstă de 40 de ani, care activa în calitate de preot, a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale de 13 ani, care se afla la întreţinerea sa, transmite Știri.md

Procurorii au demonstrat că acesta ar fi violat-o în repetate rânduri, în intervalul lunilor ianuarie-august 2016.

Totul s-a întâmplat la domiciliul acestora, în timp ce concubina pleca de acasă.

Adevărul a ieşit la iveală doar atunci când copila intrase deja în perioada prenatală, iar semnele gravidităţii nu mai puteau fi ascunse.

Pentru a scăpa de răspundere, bărbatul a abandonat preoţia, plecând la Chişinău, cu tot cu concubină şi minoră. Aici, inculpatul s-a angajat în calitate de taximetrist, iar concubina, chiar de aflase despre abuzurile bărbatului, a încercat să ascundă adevărul, timp în care fiica acesteia născuse un copil de la concubin.

Organele de drept au fost sesizate de către medicii care au primit naşterea, pe acest caz fiind iniţiată o cauză penală.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării