main logo
800

Trei moldoveni care furau tehnică din mașini de lux, arestați în Italia

Furau sistemele de navigație de la mașinile de lux. Trei moldoveni, specializați în furturile tehnicii de la mașinile de lux, arestați în Italia. În curând, își vor afla sentințele.

Trei moldoveni care furau tehnică din mașini de lux, arestați în Italia

Totul s-a întâmplat în orașul Arezzo din  Italia. Gruparea criminală și-a început activitatea infracțională în 2018, și erau de negăsit, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md

Ei ar fi reușit să fure zeci, sau poate chiar sute de sisteme de navigare electronice, dar și alte utilaje tehnice sofisticate, instalate în mașinile de lux.

Investigațiile au început în martie 2018. atunci, proprietarul unui service MERCEDES s-a adresat la poliție și a declarat că, persoane necunoscute au intrat în parcarea service-ului și au furat 19 sisteme de navigare prin sateliți. Aceștia ar fi reușit să deschidă geamul din spate, printr-un truc, fără a-l sparge, apoi au pătruns în mașini și au furat toată tehnica.

Apoi, incidente asemănătoare s-au petrecut și în orașele Toscana și Umbria din nordul Italiei. Acolo, după aceeași schemă, suspecții ar fi furat dispozitivele de la mai multe mașini din centrele de deservire a mărcilor  de mașini Audi, Mercedes și BMW.

După aproape trei luni de investigații, polițiștii au dat de urmele suspecților. Presa din Italia scrie că aceștia au fost prinși grație unei singure amprente, pe care unul dintre suspecți a lăsat-o pe ultima mașină spartă.  În data de patru iulie 2019, aceștia au fost plasați în arest.

În curând, aceștia își vor afla sentința.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării