main logo
1906

Scandal filmat în plină stradă după ce un taxi s-a ciocnit cu o mașină

Scandal în plină stradă. Șoferul unui autoturism Toyota ar fi lovit un automobil al unei companii de taxi și tot acesta ar fi pretins de la șoferul taxiului despăgubiri pentru a-și repara mașina.

Scandal filmat în plină stradă după ce un taxi s-a ciocnit cu o mașinăFoto: diez.md

La fața locului a venit poliția care a deschis un dosar în acest caz și urmează să stabilescă dacă șoferul consumase sau nu alcool, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Incidentul s-a produs pe 12 octombrie, pe strada Albișoara din Capitală. La ieșirea din parcare, șoferul mașinii da marcă Toyota a avariat un taxi. Șoferul taxiului și-a chemat imediat administratorul, care, ulterior, a chemat poliția.  

Administratorul companiei de taxi: “Cerea să-i achite 1.000 de lei pentru reparație, chiar dacă era vinovat. M-am apropiat la locul de față și am chemat poliția.”

Din imaginile filmate de administrator și publicate pe internet se vede cum șoferul, dar și pasagerul din Toyota, au un comportament agresiv și vorbesc pe un ton amenințător.

Din spusele administratorului, șoferul Toyotei s-ar fi prezentat ca polițist, dar nu avea nici un act care să confirme asta.

Șoferul buclucaș a continuat să se dea în spectacol și la inspectoratul de poliție. 

Potrivit poliției, bărbatul a fost supus expertizei medicale pentru a stabili dacă era sub influența alcoolului sau a substanțelor narcotice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării