main logo
1061

O minoră de 14 ani, dispărută fără urmă. Poliția solicită ajutorul cetățenilor

O minoră de 14 ani a ieșit ieri, pe 30 iulie, din casă și până la ora actuală nu s-a mai întors la domiciliul său.

O minoră de 14 ani, dispărută fără urmă. Poliția solicită ajutorFoto: stiri.md

Oamenii legii au publicat un anunț despre fata dată dispărută, în care cer ajutor, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Deligul Elvira Vyacheslavovna este născută în 2005. 

Ea locuiește în orașul Tighina. În jurul orei amiezii, pe 30 iulie 2019, fata a plecat de acasă și până acum nu se știe unde se află, se arată în comunicatul emis de serviciul de presă al Departamentului de Interne de la Tiraspol.

Semne: vârsta 14-15 ani, înălțimea 155 cm, constituție subțire. Fața ovală, pielea deschisă la culoare, fruntea mijlocie, sprâncenele drepte, ochii gri-verzi, nasul drept. Părul blond deschis. Vorbirea este clară.

Semne speciale: o cicatrice lungă de 2-3 cm deasupra sprânceanei drepte, un semn din naștere în formă ovală pe piciorul drept (lungime de aproximativ 8 cm).

La momentul dispariției, minora purta un tricou negru cu litere albe, pantaloni scurți, sandale din piele neagră. Un rucsac negru, cu produse cosmetice și obiecte de igienă personală.

Dacă aveți informații despre locul aflării minorei, apelați poliția. În regiunea transnistreană, prin telefon la 102, în orașul Bender (552) 4-33-22, 0 (552) 2-77-57 sau apelând la asistența Ministerului Afacerilor Interne (533) 8-15-29.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării