main logo
8404

O femeie din Chișinău crede că a fotografiat sufletul unui motociclist

Azi-dimineață, o locuitoare a orașului Chișinău, deplasându-se la serviciu, a fost martor al unui accident rutier produs cu câteva clipe înainte. Fiind în ambuteiaj, totuși femeia a reușit să facă câteva fotografii a acestui caz nefericit.

O femeie din Chișinău crede că a fotografiat sufletul unui motociclist

După ceva timp, uitându-se în telefon, ea a rămas uimită de ceea ce a văzut în unele imagini, transmite Știri.md cu referire la Telegraph.md.

„În aceste 3 poze făcute de mine una după alta cu interval de milisecunde, observăm cum se deplasează o umbră. Și dacă ne uităm atent în ultima poză, se vede clar umbra unei siluete de bărbat. Poza anumit am mărit-o, sa fie clară silueta bărbatului, unde se vede clar capul, ochii, gura, nasul, bărbia, umerii, pieptul, se vede silueta unui bărbat făcut și puternic”, a scris pe Facebook Elena Budurean.

Femeia este sigură că nu este o pur și simplă coincidență de reflecție de soare, umbră sau altceva.

„Așa efecte sunt foarte, foarte rare care pot apărea în cadrul pozelor, în camera foto. Intuiesc 2 variante:
1) În caz că motociclistul a decedat, să fi fost să înregistrat cum pleacă sufletul lui, sau
2) Poate în momentul accidentului a apărut silueta unei rude decedate a motociclistului, care a venit să-i salveze viața.
Uimitor, dar este un cadru unical. Vreau sa aflu părerea dvs”, a mai spus femeia.

Amintim că astăzi dimineață, un motociclist s-a ales cu diverse traumatisme, iar autovehiculul său a fost făcut zob după ce s-a tamponat cu un BMW pe strada Petricani din capitală. La fața locului a intervenit un echipaj de poliție și ambulanța, care a transportat victima la spital.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării