main logo
625

O casă din Grătiești, prădată de un hoț dat în căutare la Orhei

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii după ce a pătruns într-o casă de locuit din Grătiești și a furat mai mulți bani.

O casă din Grătiești, prădată de un hoț dat în căutare la OrheiFoto: politiacapitalei.md

Cazul s-a întâmplat pe 20 aprilie, poliția fiind alertată de proprietarul locuinței, transmite Știri.md. 

Veniți la fața locului, victima în vârstă de 36 de ani, a comunicat oamenilor legii că s-a întors la domiciliu și a observat geamul din termopan de la nivelul doi forțat, ulterior a depistat lipsa mijloacelor bănești în sumă de 6.700 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine suspectul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. 

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 30 ani, originar din raionul Orhei. Suspectul și-a recunoscut vina, iar referitor la banii sustrași din locuință, a declarat că au fost cheltuiți pe necesități personale.

Totodată ofițerii de investigație au stabilit că bănuitul anterior a mai fost cercetat penal și la momentul reținerii acesta se afla în căutare de către Inspectoratul de Poliție Orhei, pentru infracțiuni analogice.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt și riscă o amendă de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării