main logo
2151

O bătrână a leșinat într-un magazin din Capitală după un conflict cu paza

Scandal într-un magazin din Capitală, situat pe strada Iazului 4/1. Un agent de pază a vrut să pară erou în fața șefilor și a prins o bătrânică de 80 de ani, care întâmplător a uitat să achite o brânzică, prețul căreia este de 7 lei.

O bătrână a leșinat într-un magazin după un conflict cu pazaO bătrână a leșinat înt-un magazin din Capitală după un conflict cu paza

Despre cum s-a întâmplat, de fapt, totul, a povestit pe o rețea de socializare fiica pensionarei, Larisa Coșiug, transmite Știri.md cu referire la aif.md

La mesajul femeii a reacționat și administrația magazinului, care a promis că va clarifica situația și va lua măsurile de rigoare. 

„Acest bărbat, care a fost angajat în calitate de pază a magazinului, își permite să supere și să umilească bătrânii. Pe data de 4 noiembrie el a hotărât să arate șefilor cât de bine lucrează și a acuzat o pensionară de 80 de ani de furt. Plătind pentru produse alimentare, femeia în vârstă a uitat să achite 7 lei pentru o brânzică și a ieșit”, a scris fiica victimei. 

Din spusele ei, reacția pazei nu s-a lăsat mult așteptată. Acesta folosind cuvinte umilitoare în adresa bătrânei a oprit-o la intrarea în magazin.

„Femeia cu lacrimi în ochi și-a cerut iertare și a rugat să i se ofere posibilitatea să achite brânzica. Drept răspuns, agentul de pază a continuat să o umilească și a condus-o într-o încăpere, unde a continuat să o preseze”, a adăugat autorul postării.

În rezultat, paznicul a obținut ceea ce și-a dorit și a impus bătrânica să achite o amendă de 72 de lei, cu toate acestea nu a întocmit niciun act și nici bon de casă nu i-a dat. Pensionara din cauza emoțiilor a leșinat, a căzut și s-a lovit la cap. La fața locului a fost chemată o ambulanță, iar medicii au constatat că bătrânica a făcut un atac de cord.

Administrația magazinului a reacționat la publicația apărută pe Internet, menționând că rețeaua lor de magazine utilează servicii specializate de securitate, care activează pe baza contractelor de cooperare încheiate între Linella și compania de securitate. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării