main logo
57492

Momentul în care un polițist e lovit cu piciorul în față, filmat

Un tânăr a fost reținut de doi polițiști. Potrivit martorilor, acesta era îmbrăcat în lengerie intimă pentru femei și se urina ziua în parc.

Momentul în care un polițist e lovit cu piciorul în față, filmatColaj: știri.md

Momentul reținerii a fost filmat de un martor ocular, transmite Știri.md.

Videoul a fost trimis pentru chisinau.fail și publicat pe Facebook.

În video se poate vedea cum tânărul opune rezistență și nu poate fi calmat de doi polițiști și suplimentar de câțiva martori de alături. 

Ulterior, la locul incidentului a mai ajuns un echipaj de poliție.

Conform secvenței videoului, incidentul s-ar fi produs în aleea parcului dintre străzile Mihail Kogălniceanu și Alexei Mateevici, situat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Atenție! +18! Secvența video vă poate afecta emoțional!

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că incidentul a avut loc la data de 21 martie, în jurul orei 17.30, la intersecția străzilor Alexei Mateevici cu Mihail Kogâlniceanu.

"La fața locului polițiștii au depistat două persoane în stare de ebrietate avansată, care aveau un comportament agresiv, și la cererile oamenilor legii de a se liniști aceștia nu se conformau. Totodată, unul dintre agresori l-a lovit cu pumnii pe un angajat al BPRO și i-a deteriorat uniforma de serviciu", ne-a spus Natalia Stati.

Potrivit poliției, tinerii în vârstă de 29 de ani au fost reținuți.

Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă până la 67.500 de lei amendă sau muncă neremunerată până la 180 de ore sau până la 2 ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării