main logo
2254

Momentul în care polițiștii îi stropesc cu gaze lacrimogene pe susținătorii lui Petic

A fost haos astăzi la Judecătoria Orhei, acolo unde Gheorghe Petic a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Momentul în care susținătorii lui Petic sunt stropiți cu gazeMomentul în care polițiști stropesc cu gaze lacrimogene suținătorii lui Petic

Mai mulți oameni s-au adunat în fața instituției, pentru a-l susține pe fostul polițist de frontieră, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

La un moment dat, susținătorii acestuia, majoritatea membri sau simpatizanți ai blocului electoral ACUM, au blocat ieșirea din curtea Judecătoriei, iar polițiștii au folosit gaze lacrimogene pentru a face drum escortei.

În continuare au urmat imagini de groază. Oamenii au început să se sufoce, să nu poată deschide ochii, iar unii nu au putut să-și mențină echilibrul și au căzut la pământ. La fața locului au fost chemate mai multe ambulanțe, care i-au transportat pe oameni la spital. 

Fostul polițist de frontieră a fost condamnat astăzi la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis.

Gheorghe Petic a fost reținut în octombrie, după ce o femeie din Ungheni s-a plâns că el ar fi violat-o. El pledează nevinovat și susține că dosarul i-ar fi fost fabricat. El a candidat la parlamentare pe lista națională a blocului ACUM.

Petic a figurat cu numărul 33 în listă și nu a obținut mandat de deputat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării