main logo
2833

Moldoveancă, atacată în plină stradă în orașul San Remo. Cum a scăpat

O moldoveancă a fost atacată în plină stradă de un marocan de 28 de ani în orașul italian San Remo.

Moldoveancă, atacată în plină stradă în orașul San Remo. Cum a scăpatFoto: moldova.org

Agresorul a atacat-o în centrul istoric al orașului, în timp ce tânăra se întorcea acasă după o seară petrecută în compania prietenilor, transmite Știri.md cu referire la moldova.org.

Bărbatul și-a făcut brusc apariția, ieșind dintr-un loc neiluminat al străzii. A apucat moldoveanca de braț. Apoi a încercat să-i smulgă geanta. Pentru că fata a opus rezistență, acesta a trântit-o la pământ.

Presa italiană scrie că agresorul a încercat să o violeze pe tânără. Aceasta a început să strige, iar locatarii din casele din apropiere au început să se intereseze ce se întâmplă. Doar atunci marocanul a dat bir cu fugiții.

În stare de șoc, tânăra a încercat să se întoarcă acasă cât mai curând posibil, dar la moment dat s-a trezit în fața cu un grup de oameni, printre care era și agresorul. Sperând să găsească sprijinul celor prezenți, ea a indicat spre atacator, spunându-i că l-a recunoscut și că a chemat Poliția. Bărbatul, în loc să fie intimidat, s-a apropiat de ea și a lovit-o din nou, în timp ce ceilalți priveau scena.

Chemați la fața locului, polițiștii au identificat bărbatul, cu ajutorul camerelor de supraveghere din preajmă și s-au pus pe urmele lui. Tot cu ajutorul camerelor video, s-a constatat că marocanul s-a ascuns la cineva din cartierul respectiv.

După 24 ore, bărbatul a fost reținut într-un apartament al unui compatriot de-al său. Au fost depistate și hainele în care se era îmbrăcat bărbatul în momentul agresiunii.

Presa scrie că în momentul rețineri acesta avea și o pungă cu haine, semn că acesta intenționa să dea bir cu fugiții. Bărbatul a fost arestat.

De asemenea, a fost reținut și compatriotul acestuia carea știind că bărbatul a comisio infracțiune, l-a adăpostit în apartamentul său.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării