main logo
580

Moldovean, prins la vama Tudora cu permis auto fals pus în circulație de 7 ani

Un tânăr riscă să fie cercetat penal pentru prezentarea la controlul de frontieră a permisului de conducere moldovenesc fals, care l-a perfectat acum câțiva ani prin intermediul unei persoane necunoscute.

Moldovean, prins la vama Tudora cu permis auto fals de 7 aniFoto: border.gov.md

Incidentul s-a întâmplat pe 4 iulie, în punctul de frontieră Tudora, unde la linia de control s-a apropiat un Opel Astra cu plăcuțele de înmatriculare naționale, transmite Știri.md. 

La solicitare, șoferul a prezentat actele necesare printre care și permisul de conducere. Ultimul, s-a dovedit a fi falsificat, deoarece elemente de protecție nu coincideau cu cele unui act veridic.

Audiat, șoferul din Chișinău în vârstă de 30 de ani a spus că nu cunoaște despre cele depistate. Permisul l-a perfectat acum 7 ani substituindu-l pe cel de tip vechi, iar până în prezent nu a avut nicio problemă. Totuși, a afirmat că în lipsă de timp a apelat la ajutorul unei persoane străine.

Polițiștii de frontieră au întocmit proces-verbal, iar pentru a-și continua călătoria, la volanul mașinii s-a urcat soția acestuia.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării