main logo
2467

Microbuz ciocnit cu un KamAZ la Vatra: Opt persoane, la spital

Opt persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme, după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion pe şoseaua Chişinău - Străşeni.

Microbuz ciocnit cu un KamAZ la Vatra: Opt persoane, la spitalGrav accident rutier la intrarea în comuna Trușeni.

Potrivit Poliţiei totul s-a întâmplat ieri, 23 aprilie curent, în jurul orei 17:00 în apropiere de localitatea Vatra. Un microbuz plin cu pasageri de pe ruta Chişinău - Străşeni, la volanul căruia se afla un şofer de 44 de ani s-a lovit puternic într-un camion, care ieşea de pe un teren de construcţii.

În urma impactului violent, opt persoane, printre care şi doi minori au avut nevoie de îngriji medicale şi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Medicii spun că starea acestora este satisfăcătoare.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar şoferul care se face vinovat de incident va fi pedepsit în dependenţă de gravitatea leziunilor cu care s-au ales cele 11 persoane, scrie Prime.

„Au fost aduse opt persoane, toate au fost investigate. Toate persoanele au suferit leziuni corporale uşoare. Contuzii, plăgi. Pericol pentru viaţă nu există la nici un pacient", a spus medicul, Institutul de Medicină Urgentă, Vasile Șovgur.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării