main logo
389

Locuitor al Capitalei, reținut pentru că a furat instrumente electrice

Un bărbat de 35 de ani din Capitală a fost reținut de polițiști pentru că ar fi furat dintr-o gospodărie mai multe instrumente electrice în valoare de circa 25 de mii de lei.

Locuitor al Capitalei, reținut pentru că a furat instrumente electrice

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 4 iulie, de către proprietarul locuinței în vârstă de 40 ani, comunicând că din ogradă i-au fost sustrase mai multe instrumente, transmite Știri.md.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru a stabili toate circumstanțele. 

Ajunși la locul faptei, proprietarul le-a comunicat forțelor de ordine, că a observat că instrumentele electrice lipsesc când s-a întors de la serviciu. 

Astfel, ofițerii de investigație imediat au dispus un șir de acțiuni în stabilirea și identificarea făptașului. 

Urmare a măsurilor întreprinse la data de 22 iulie, individul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. 

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că a profitat de lipsa proprietarilor de acasă, a sărit gardul și din ogradă a sustras instrumentele, după care a părăsit locul faptei, ulterior bunurile sustrase le-a vândut.

Este de menționat că anterior de nenumărate ori a fost cercetat penal pentru infracțiuni analogice pe teritoriul Capitalei. 

Actualmente el este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării