main logo
1266

Ghinionul unui moldovean prins cu o mașină din Lituania la Soroca

Un moldovean este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic cu o mașină ce avea actele expirate și false.

Ghinionul unui moldovean prins cu o mașină din Lituania la SorocaFoto: border.gov.md

Cazul a avut loc pe 10 august, când la intrarea în orașul Soroca polițiștii de frontieră au oprit în trafic un Mercedes Benz, înmatriculat în Lituania, transmite Știri.md

Pentru mijlocul de transport exista informația că proprietarul acestuia ar circula pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate. Astfel, în urma verificărilor riguroase s-a confirmat informația operativă. 

Toate actele prezentate pentru autoturism aveau termenul de valabilitate expirat, mai mult ca atât, au apărut suspiciuni de falsificare a reviziei tehnice și asigurării auto Cartea Verde. 

Totodată, în baza de date a Poliției de Frontieră figura că mașina a intrat ultima dată în R. Moldova încă în anul 2015, ceea ce ar însemna că depășise cu mult timp termenul de ședere pe teritoriul țării noastre.

Fiind audiat, bărbatul de 31 de ani și-a recunoscut vina, comunicând că automobilul a fost procurat contra sumei de 1.150 de euro și fostul proprietar l-a anunțat despre prezența unor încălcări la actele de însoțire a vehiculului.

Urmare a celor depistate, bărbatul este cercetat penal, iar automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca. 

Cazul este investigat în continuare de către angajații Direcției regionale NORD.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării