main logo
949

Ghinionul unui moldovean care și-a luat mașină din Polonia

Un moldovean este documentat pentru neveridicitatea reviziei tehnice și a certificatului de înmatriculare a unui mijlocului de transport.

Ghinionul unui moldovean care și-a luat mașină din PoloniaGhinionul unui moldovean care și-a procurat mașină cu acte perfectate

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul Briceni-Rosoșani au oprit un Mercedes-Benz 611, cu plăcuțele de înmatriculare poloneze, transmite Știri.md.  

Șoferul a fost rugat să prezinte actele necesare pentru formalitățile de control, iar în timpul verificărilor au apărut suspiciuni referitor la autenticitatea ștampilei privind trecerea reviziei tehnice periodice pentru anul curent.

Conform informațiilor obținute din sursa oficială Guvernamentală a Poloniei care atestă lipsa datelor înregistrate s-a recurs la întocmirea procesul-verbal de constatare și ulterior mijlocul de transport a fost indisponibilizat.

Mai mult decât atât, asupra ștampilei din certificatul de înmatriculare au fost identificate divergențe între elementele de protecție, iar caracteristicele ștampilei nu corespund cu cele originale.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a spus că nu cunoaște detalii despre cele depistate, întrucât a procurat mașina cu documentele deja perfectate.

Actele au fost transmise pentru efectuarea expertizei tehnico-științifice, iar polițiștii de frontieră continua cercetările pentru elucidarea cazului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării