main logo
5866

Doi tineri, reținuți pentru poze pe Odnoklassniki cu un câine tăiat

O poză cu un câine jupuit a devenit virală în mediul online în ultimele zile.

Doi tineri, reținuți pentru poze pe Odnoklassniki cu un câine tăiatUn tânăr riscă închisoare pentru poze cu un câine tăiat pe Odnoklassniki

Pe rețeaua de socializare Odnoklassniki, un băiat din Bălți cu numele AndrianQ 7 a postat o fotografie plină de cruzime în care se vede cum și-a bătut joc de un câine, transmite Știri.md

Tânărul care apare cu un cuțit în mână și cu capul câinelui în altă mână a scris că merge împreună cu prietenii la frigărui.

Ulterior, aceste imagini au apărut și pe un grup de pe Facebook. Persoana care le-a postat a rămas indignată de această situație și a hotărât să le publice cu scopul de a găsi tânărul care a tăiat câinele.

Am încercat să găsim pozele pe Internet, însă acestea au dispărut de pe rețeaua Odnoklassniki. 

Drept urmare, poliția s-a autosesizat pe acest caz de cruzime. În rezultat, au fost identificați 2 bănuiți, ambii în vârstă de 19 ani din satul Cuhureştii de Sus, raionul Floreşti.

Oamenii legii au găsit probe privind comiterea infracțiunii în apropierea gospodăriei primului bănuit, aceștia fiind conduși la Inspectoratul de poliție și cercetați pentru comiterea infracțiunii.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală. Tinerii sunt cercetați în stare de libertate pentru cruzime față de animale.

Persoana culpabilă de tratarea cu cruzime sau torturarea animalelor, care a cauzat mutilarea ori moartea acestora, riscă o amendă de la 25.000 la 37.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 100 la 180 de ore sau cu închisoare de până la 1 an.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării