main logo
2293

Cum o minoră de 13 ani din Bender amăgea bărbați pe internet

Amăgea bărbați pe internet. propunea sex, lua banii, după care-și șantaja clienții.

Cum o minoră de 13 ani din Bender amăgea bărbați pe internet

Făcea cunoștință cu bărbați pe internet și îi amăgea de bani, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Este vorba despre o minoră de 13 ani din Bender, care acum, se află sub supravegherea milițienilor.

Schema originală de a-și face bani de buzunar a fost denunțată de un bărbat de 49 de ani, care s-a lăsat prins în plasele minorei.

Venind la el acasă, fata a spus că are nevoie de un duș. 

Când s-a întors în cameră, aceasta a declarat că nu are încă 18 ani. Fata a luat un cuțit de bucătărie și a cerut 400 de ruble transnistrene. Când nu a obținut ceea ce a vrut, fata a plecat, aruncând cuțitul la ușă.

După incident, bărbatul s-a adresat la milițienii din regiune. La scurt timp, minora a fost identificată. Fata și-ar fi recunoscut vina și a declarat că nu este prima dată când recurge la acest gest.

"Eu, împreună cu prietenele mele, amăgeam de bani bărbați pe internet. Ne înțelegeam să ne vedem în schimbul banilor, veneam la fața locului, îmi spuneam vârsta și amenințam că mă voi adresa la miliție.  Am avut unul, pur și simplu, mi-a transmis bani și gata. Pe urmă nici nu am mai comunicat pe internet, nici nu ne-am întâlnit. Ne-am înțeles să ne vedem, el m-a întrebat dacă să-mi transmită banii pe cont sau să mi-i dea direct? Eu i-am spus, pe cont, credeam că glumește, dar el chiar mi-a transmis 500 de ruble."

Ultima ei aventură cu bărbatul de 49 de ani ar fi speriat-o pe fată, aceasta și-a șters paginile de pe rețelele de socializare și nu s-a mai implicat în nicio astfel de schemă, însă, prea târziu. Copila a fost identificată de milițieni, iar cei care vor fi trași la răspundere, vor fi părinții minorei.

Părinții minorei vor fi trași la răspundere contravențională pentru nerespectarea obligațiilor părintești.

Suspecta a mai declarat că și prietenele ei făceau bani de buzunar, după aceeași schemă. Acum, milițienii din regiune caută toate minorele implicate în schema de estorcare de bani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării