main logo
863

Chef celebru, găsit mort în NY: Ar fi fost victima unei prostituate ucigaşă în serie

Bucătarul-şef al unui prestigios restaurant din New York, Andrea Zamperoni, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort vinerea trecută, după ce fusese dat dispărut timp de cinci zile, au informat mass-media americane, citate de EFE.

Chef, găsit mort în NY: Ar fi victima unei prostituate ucigaşă în serie

Poliţia din New York a arestat luni o prostituată în cazul decesului suspect al maestrului bucătar Andrea Zamperoni, care a fost găsit decedat la vârsta de 33 de ani, vineri, în camera unui hotel din cartierul newyorkez Queens, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Femeia în cauză, Angelina Barini, a fost acuzată că i-a furnizat droguri lui Zamperoni, care ar fi provocat moartea prin supradoză a renumitului maestrului bucătar.

Ea se confruntă acum cu acuzaţii precum conspiraţie şi distribuire de droguri, precum şi posesie de substanţe ce conţin fentanil, potrivit coordonatorilor anchetei.

Angelina Barini, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit poliţiştilor newyorkezi că Zamperoni a plătit-o în schimbul unor raporturi sexuale şi, deşi iniţial a declarat că proxenetul ei a forţat-o să-i injecteze Ecstasy în stare lichidă, a recunoscut ulterior că ea a fost persoana care i-a injectat victimei acea substanţă.

Potrivit publicaţiei The Daily Beast, femeia este implicată şi în alte decese prin supradoză de fentanil care au avut loc în această vară. 

Chef Andrea Zamperoni, găsit mort într-un hotel din New York

Trupul lui Zamperoni, bucătar-şef la Cipriani Dolci din Gran Central Station, în centrul cartierului Manhattan, a fost găsit înfăşurat într-un cearceaf la un hotel din Queens, care, potrivit postului abc7, era cunoscut ca un loc frecventat de prostituate şi drogaţi.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului după ce au primit o informaţie de la un cetăţean. Agenţii au fost primiţi de o femeie îmbrăcată sumar, care le-a arătat unde era corpului tânărului de origine italiană.

Paşaportul lui Andrea Zamperoni a fost găsit la locuinţa acestuia, aflată aproape de locul unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al bărbatului. Cadavrul a fost identificat de doi dintre fraţii săi, veniţi special din Londra, şi va fi supus unei autopsii pentru a clarifica circumstanţele decesului.

Zamperoni, care lucra pentru lanţul de restaurante de lux Cipriani din 2008, se mutase la New York în aprilie. Colegii săi au fost cei care i-au denunţat dispariţia lunea trecută, ultima dată fiind văzut în ziua precedentă.

“Am aflat cu tristeţe că Andrea Zamperoni, un membru respectat şi îndrăgit al echipei Cipriani timp de mulţi ani şi care dispăruse de duminică, a fost găsit mort”, a anunţat restaurantul într-un comunicat.

“Sperăm ca poliţia din New York să facă eforturile necesare pentru a clarifica această tragică situaţie”, se adaugă în comunicat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării