main logo
642

Bătaie în centrul Capitalei, după ce doi băieți și o fată au fost atacați de alți trei indivizi

Au ajuns la Poliţie în urma unui conflict în stradă. Vorbim despre șase tineri care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost nevoiţi să dea cu subsemnatul la Inspectorat. Unii - în calitate de suspecţi, alţii, declarându-se victime.

Incidentul s-a produs puţin după ora 24:00, la intersecţia străzilor 31 august 1989 şi Alexandru Puşkin, din sectorul Centru. Cei agresaţi, doi băieţi şi o fată au sunat după ajutor la 112, scrie canal3.md.

Asta după ce ar fi fost atacaţi de alţi 3 indivizi. Totul ar fi pornit de la nişte cuvinte vulgare aruncate în adresa lor. Pentru a linişti spiritele a fost nevoie de intervenţia a câtorva echipaje de la Batalionul de Patrulare şi Reacţionare Operativă.

Într-un final, toţi au fost escortaţi la Poliţie. Suspecţii au scris câte o explicaţie, iar cei bătuţi au făcut plângere. Cazul este examinat de către anchetatori.

Victimele urmează să prezinte rezultatele expertizei medico-legale privind leziunile suferite. Deocamdată, cei acuzaţi că ar fi sărit la bătaie, riscă să fie amendaţi pentru huliganism.

Totuşi, după concluziile medicilor şi a traumatismelor suferite de ceilalţi tineri, sancţiunea s-ar putea mări şi sub forma unui dosar penal.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării