main logo
478

Bărbatul, care și-ar fi ucis fosta soție și i-a aruncat cadavrul la tomberon, va mai sta 30 de zile în arest

Bărbatul care și-ar fi omorât fosta soție și i-a aruncat cadavrul la tomberon, a primit încă 30 de zile de arest. Decizia a fost luată de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani.

Șeful Procuraturii municipiului Chișinău, Ștefan Șaptefrați, a menționat pentru Crime Moldova că, în prezent, procurorii așteaptă rezultatele expertizei psihiatrice, după care dosarul urmează a fi trimis în judecată.

„Expertiza psihiatrică este obligatorie în cazuri extrem de grave precum omorul, totuși nu există dubii că bărbatul este sănătos din punct de vedere mintal. Suspectul are un comportament calm și adecvat”, a spus Șaptefrați.

Procurorul a mai precizat că bărbatul și-a recunoscut vina în totalitate și colaborează cu ancheta. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă de la 15 la 25 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Amintim că, bărbatul și-ar fi omorât fosta soție în seara zilei de 9 martie. Acesta ar fi strangulat-o cu un prosop, după ce au stat la masă și au consumat alcool împreună cu o vecină. Potrivit polițiștilor, cadavrul a stat în apartament timp de 2 zile. Ulterior, bănuitul a ascuns corpul neînsuflețit într-o geantă pe care a dus-o lângă un tomberon de gunoi de pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al Capitalei.

Cei doi erau divorțați și aveau împreună un băiețel de 8 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării