main logo
1193

Atenție la buzunare: Hoți, prinși cum fură la Piața Centrală

Doi bărbați de 35 și 45 de ani din raionul Criuleni au fost reținuți de oamenii legii pentru comiterea furturilor de buzunar.

Atenție la buzunare: Hoți, prinși cum fură la Piața CentralăFoto: politiacapitalei.md

Potrivit poliției, primul caz a avut loc pe 19 iunie, în timp ce un bărbat în vârstă de 71 de ani se afla la Piața Centrală și făcea cumpărături, hoțul de 45 ani s-a apropiat de el și i-a sustras din buzunar portmoneul, cauzându-i victimei un prejudiciu de 750 de lei, transmite Știri.md

Un alt caz a avut loc pe 21 iunie, polițiștii fiind alertați de către o tânără în vârstă de 26 de ani, comunicând că în timp ce se afla la Piața Centrală, din geantă i-a fost sustras portmoneul în care avea bani și actele personale. 

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut, iar prin acțiunile sale a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 1.500 de lei.

În ambele cazuri, suspecții au fost escortați la inspectorat pentru stabilirea circumstanțelor, unde în cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția.

Ei riscă o amendă de la 32.500 la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării