main logo
2978

Amendă pentru încă o șoferiță filmată cum circulă haotic în Chișinău

După șoferița cu BMW-ul care acum câteva zile a transmis live pe Instagram, în timp ce șofa haotic, atât pe contrasens, cât și la culoarea roșie a semaforului, pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală, a mai făcut-o și o altă tânăra.

Amendă pentru încă o șoferiță filmată cum circulă haotic în ChișinăuÎncă o tânără, suprinsă cum circulă haotic în Capitală. Ce amendă riscă

De această data șoferița se afla la volanul mașinii iubitului său împreună cu acesta. Tinerii au fost găsiți de poliție, transmite Știri.md cu referire la Protv.md

Pe rețelele de socializare a apărut un nou filmuleț cu o altă tânără care a făcut live pe Instagram, în timp ce șofa haotic, atât pe contrasens, cât și la culoarea roșie a semaforului, pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală, exact ca și în cazul șoferiței cu BMW-ul care a făcut același lucru acum câteva zile.

Din imagini se vede cum cei doi dau muzica la maximum și zic că nu le pasă că este roșu și nici de poliție, accelerând.

Ieri, oamenii legii au anunțat că a fost identificat automobilul, dar și persoanele care se aflau în el. 

Șoferița s-a dovedit a fi o tânără în vârstă de 22 de ani, care și-a recunoscut vina, astfel i-a fost aplicată o amendă în mărime de 900 de lei și 3 puncte de penalizare. 

Pentru alte două încălcări, constatate prin intermediul Sistemului de monitorizare video „Control trafic” în luna noiembrie 2018, a fost aplicată amenda în sumă totală de 1.350 de lei și 6 puncte de penalizare.

Acum patru zile un alt filmuleț apărut pe o rețea de socializare a devenit viral și în presă. Oamenii legii au venit cu un mesaj și au spus că s-au autosesizat pe acest caz, iar tânăra va fi găsită și amendată.

Pe 13 aprilie, polițiștii au anunțat că au găsit BMW-ul cu care tânăra ar fi încălcat regulile de circulație data trecută, proprietarul fiind un cunoscut de-al acesteia.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a spus polițiștilor că i-a împrumutat mașina tinerei încă din luna martie, iar despre încălcările comise de către aceasta a aflat de pe rețelele de socializare.

Totodată acesta a spus că este dispus pentru o colaborare cu oamenii legii pentru a o găsi pe făptașă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării