main logo
1038

Accidentele se țin lanț în Capitală: Ceața face bătăi de cap șoferilor

Peste 15 accidente au avut loc în prima jumătate a zilei de astăzi în Capitală.

Accidentele se țin lanț în Capitală: Ceața face bătăi de cap șoferilorFoto: captură video

Codul galben de ceață densă a provocat mai multe accidente în Capitală, dar și pe traseele naționale, transmite Știri.md.

În Chișinău însă au avut loc cele mai multe tamponări. Mai multe străzi au fost blocate iar șoferii au fost nevoiți să aștepte minute în șir în ambuteiaje.

Un accident de acest fel a avut loc în sectorul Botanica. În accident au fost implicate 4 automobile care s-au tamponat la intersecția dintre bulevardul Dacia și Traian din sectorul Botanica, transmite Știri.md.

Deocamdată nu se cunoaște dacă cineva a avut de suferit în urma accidentului, dar din imaginile postate pe o rețea de socializare se observă că automobilele au fost grav avariate.

Știri.md reamintește că pe tot teritoriul țării a fost anunțat cod galben de ceață.

Astfel, polițiștii îi atenționează pe toți conducătorii auto să adapteze permanent viteza și să evite depășirile neasigurate. 

Totodată, farurile de întâlnire și luminile de ceață trebuie aprinse, menținând distanța dintre mașini pentru a reuși frânarea în caz de urgență.

Conform datelor oferite de către ofițerul de presă din cadrul IGP, în dimineața zilei de astăzi, 17 octombrie, au fost înregistrate peste 15 accidente rutiere, unul dintre cele mai grave fiind provocat la Căușeni unde au decedat 3 persoane.

Image may contain: tree and outdoor


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării