main logo
453

Următoarele modele de iPhone ar putea fi livrate cu încărcător rapid

iPhone X şi gama iPhone 8 beneficiază de încărcare rapidă din fabrică, însă Apple a refuzat să includă în pachetul acestor telefoane şi un încărcător care să asigure această funcţie.

Următoarele modele de iPhone ar putea fi livrate cu încărcător rapid

Astfel, utilizatorii acestor modele au fost nevoiţi să cumpere separat un cablu Lightning-to-USB-C şi un adaptor de priză de MacBook (dacă nu le aveau deja) pentru a putea încărca telefonul mai repede decât cele 2-3 ore necesare cu cel din cutie. Conform ultimelor informaţii scurse pe internet, următoarea generaţie va oferi accesoriile necesare pentru încărcare rapidă în pachet, transmite Știri.md cu referire la tvr.md.

În imaginile de mai sus vedem un nou model de încărcător Apple, mai mare în dimensiuni, care poate (în teorie) să ofere cei 18W necesari pentru a asigura un transfer de energie mai rapid către acumulatorul telefoanelor. 

În locul mufei USB standard poate fi acum observat un port USB Type-C, de asemenea necesar pentru transferul de energie mai rapid, Apple folosind specificaţiile de transfer de energie al acestui standard.

În timp ce dispozitivele cu Android au beneficiat de încărcare rapidă de mai mulţi ani, iar majoritatea modelelor capabile de încărcare rapidă au primit în cutie aceste adaptoare, Apple nu părea să se grăbească prea tare pentru a oferi această compatibilitate. 

Situaţia a devenit şi mai ciudată când luăm în considerare că laptop-urile Apple au început să fie livrate cu mufe USB Type-C de trei ani deja, în timp ce telefoanele încă veneau cu cabluri Type-A. 

Astfel dispozitivele nu erau compatibile pentru conectarea prin fir din fabrică, fără cumpărarea unui accesoriu separat (fie un adaptor, fie un cablu nou).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării