main logo
598

Cum a reparat Samsung telefonul său pliabil, Galaxy Fold

Procesul de reparare al lui Galaxy Fold a durat două luni, iar compania coreeană este acum încrezătoare că va putea să lanseze telefonul în timp util pentru a prinde perioada sărbătorilor.

Cum a reparat Samsung telefonul său pliabil, Galaxy FoldFoto: adevarul.ro

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume se află acum în fazele finale ale producţiei unei versiuni comerciale a telefonului pliabil mult aşteptat, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

Lansarea iniţială a lui Samsung Galaxy Fold era programată pentru luna aprilie a acestui an, însă mai multe probleme ale unităţilor trimise în teste către diverse publicaţii din Statele Unite au dus la o rechemare a telefoanelor şi amânarea lansării acestora. 

Una dintre probleme era legată de o folie care era aplicată pe ecranul interior al telefonului şi se asemăna cu o folie protectoare. 

Îndepărtarea ei cauza o problemă fatală pentru dispozitiv, care înceta să funcţioneze. 

Cei de la Samsung au decis ca acest strat protector să acopere întreg ecranul şi să ajungă până la marginile exterioare ale dispozitivului, astfel încât îndepărtarea sa să nu mai fie posibilă. 

Pentru ca acest lucru să se întâmple, inginerii coreenilor au lucrat şi la balama, care permite acum foliei să se extindă mai mult atunci când telefonul este deschis. 

Gigantul nu a anunţat încă o dată de lansare pentru Galaxy Fold, însă ne putem aştepta ca aceasta să fie undeva în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării