main logo
4966

TRAKTOR HUB: De ce afacerea ta are nevoie de o abordare a produsului?

Pe 10 august, în Republica Moldova începe un curs dedicat abordării produsului în afaceri. Cursul va fi o continuare a hub-ului de afaceri TRAKTOR CAMP, care a făcut atâta senzație!

TRAKTOR HUB: De ce afacerea ta are nevoie de o abordare a produsului?

Pe parcursul a 8 săptămâni, studenții cursului vor învăța cum să spargă piața, să elimine concurenții și să găsească probleme pe piață unde se poate de câștigat bani, transmite Știri.md.

Cursul va fi util pentru cei care încearcă să identifice clienții reali ai afacerilor pe care le au, precum și problemele acestora, în baza cărora este posibil de câștigat cât mai mult. Participarea la program este absolut necesară pentru toți cei care doresc să învețe cum să calculeze simplu economia propriului proiect (unit analysis), să efectueze experimente rapide și necostisitoare pentru o creștere exponențială și, de asemenea, să ia decizii echilibrate în baza datelor.

Participanții la curs vor învăța să evidențieze valorile-cheie, să găsească oportunități pentru creșterea lor și să identifice metrica potrivită pe care ar trebui să se concentreze întreaga echipă. Mentorii de proiect îi invită să participe la curs și pe cei care doresc să stăpânească generarea de ipoteze, ceea ce va permite o creștere rapidă a valorii produsului și a veniturilor de la clienți. Dacă unii reușesc să facă ceva în luni de muncă, participanții la curs vor învăța să facă aceleași lucruri în doar câteva săptămâni.

Instruirea constă din scurte lecții video, petrecute în fiecare zi, teme pentru acasă în baza propriilor afaceri sau a sarcinilor din cursul lecțiilor, feedback de la colegii de curs, precum și lucru intens în echipă cu mentori și analiza unor cazuri reale. Instruirea va avea loc online: lecțiile se petrec 6 zile pe săptămână, iar de două ori pe săptămână au loc ateliere și mentor lounge. În cadrul atelierelor, profesorii de la curs vor demonstra, în mod practic, cum se utilizează instrumente precum CustDev, JTBD, Growth Hacking etc. La mentor lounge, antreprenori vestiți din Moldova vor analiza sarcinile și problemele participanților la curs, își vor împărtăși experiența reală și vor oferi sfaturi de specialitate. La sfârșitul cursului, fiecare student va primi un certificat, posibilitatea de a găsi un loc de muncă în calitate manager de produs junior și instrumente bine dezvoltate pentru a-și îmbunătăți proiectul de afaceri.

Participarea la curs este plătită. Conform condițiilor de participare, înscrierea pentru “tractoriști” (notă — participanții la TRAKTOR CAMP) este automată, pentru toți ceilalți — potrivit rezultatelor testelor preliminare (pentru a determina nivelul de pregătire). 

Cursul va fi ținut de antreprenorul Daniil Hanin, experta în produse Svetlana Cinarova, la fel și investitorul Andrei Torbicev. Printre mentorii cursului se numără oameni de afaceri celebri precum Serghei Grigor — fondator Crosta Bakery, Teatrul Gastronomic, Ruslan Cojocaru — proprietar Tucano Coffee, Oliva Restaurant, Igor Ganea — antreprenor din Moldova care a construit zeci de afaceri de succes în străinătate, inclusiv Ganea Vineyards, Industrial Bee Farms, Ganea Kitchen Fairy Tales, Le Souffle d’Adore. De asemenea, printre mentorii cursului este și Dmitri Voloșin — proprietarul unei mari companii IT din Moldova, Simpals, cunoscută pentru astfel de produse, precum: 999, Point, Stiri, Sporter etc.

Cursul este organizat de universitatea online Astra, comunitatea de afaceri Traktor și cu susținerea Simpals.

Pentru participare, puteți aplica pe acest site: http://traktorhub.md/

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării