main logo
1772

Salariu de 30.000 de lei: Cele mai plătite joburi vacante din R. Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 12 noiembrie 2018, conform declarațiilor agenților economici.

Salariu de 30.000 de lei: Cele mai plătite joburi vacanteSalariu de 30.000 de lei: Cele mai plătite locuri de muncă vacante în Moldova

Astfel, cei care sunt interesați pot aplica CV-ul pentru una dintre ofertele menționate în listă, accesând portalul angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Salariile oferite de angajatori încep de la minim 2.000 de lei și ajung până la maxim 30.000 de lei. Singurele posturi de muncă a cărui salariu ajunge lunar la 30.000 de lei sunt cel de programator și pilor aeronave. Un salariu de peste 20.000 de lei sunt oferite pentru funcțiile de directorul unei companii, șofer autocamion, sudor, zugrav.

La capătul opus găsim posturi cu salarii de peste două mii de lei pentru frezori, bucătari, cusători și electrician.

Majoritatea angajatorilor se află în Chișinău și Bălți, dar sunt și câteva oferte din regiune, cum ar fi din Orhei, Florești și Fălești.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării