main logo
953

Cât va plăti Parlamentul pentru privatizarea proprietăților publice

Parlamentul caută agenții private care prestează servicii de consultanță pentru evaluarea modului de pregătire și desfășurare a privatizării companiei aeriene „Air Moldova”, a vânzării „Tutun-CTC” și a concesionării întreprinderii „Gările și Stațiile Auto”.

Cât va plăti Parlamentul pentru privatizarea proprietăților publice

Pentru prestarea serviciilor de consultanță și evaluare - statul planifică să plătească circa 150 mii de lei, fără TVA, transmite Știri.md cu referire la Agora.md.

Agenții economici, care vor să participe la concursul de selectare organizat de Legislativ, pot depune dosarele de ofertă începând de luni, 22 iulie și până miercuri, 24 iulie 2019.

Știri.md ramintește că vineri, 19 iulie, deputații au instituit moratoriu pe procesele de privatizare și au cerut Curții de Conturi auditarea Aeroportului Internațional Chișinău, Băncii de Economii, „Tutun-CTC” și a întreprinderii „Gările și Stațiile Auto”.

În iunie 2019, Parlamentul a creat și o comisie de anchetă pentru a analiza modul de organizare și desfășurare a privatizărilor proprietății publice începând cu anul 2013. Raportul comisiei va prezentat în termen de 120 de zile, în Parlament.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării