main logo
5133

Protest în fața IGP după ce un motociclist a decedat la Comrat

Motocicliștii, dar și șoferii din țară, au fost îndemnați pe rețele de socializare să vină astăzi, 16 iulie, la un protest organizat în fața Inspectoratului General de Poliție (IGP).

Protest în fața IGP după ce un motociclist a decedat la ComratColaj: Știri.md

Organizatorii cer investigarea accidentului produs duminica noaptea în apropiere satului Chirsova din Comrat, transmite Știri.md.

Bikerii prezenți au semnat o adresare către oamenii legii la care urmează să primească un răspuns oficial în maximum o lună.

"Toți am rămas șocați de accidentul cu implicarea motocicliștilor, produs pe un drum din satul Chirsova, când echipajul de poliție a pornit girofarul și a ieșit brusc pe banda opusă. În rezultat, un motociclist a murit, celălalt se află în stare gravă în spital", spun organizatorii protestului.

Motocicliștii menționează că vor efectuarea unei investigații profunde și obiective pentru ca cei vinovați sa fie pedepsiți.

"Așteptăm ca reprezentanții poliției să facă ordine în trafic și să ofere protecție împotriva haosului creat. Dar, dacă haosul vine din partea poliției, atunci aceasta este cea mai mare problemă. Noi vom prezenta o plângere prin care vom cere o investigare a acestui caz și, în general, a altor cazuri similare ", au adăugat organizatorii.

Știri.md amintește că duminică, pe 14 iunie, a avut loc un accident grav cu implicare unui echipaj de Poliție și două motociclete.

Un tânăr de 28 de ani a murit, iar altul a ajuns la spital. Motociclistul care a ajuns la spital susține că atât el, cât și tânărul care a decedat se deplasau regulamentar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării