main logo
1955

Momentul în care acoperișul terasei cade peste mașinile parcate

Incident neplăcut în centrul Capitalei. Mai multe mașini au fost avariate de acoperișul căzut de pe terasa unui centru comercial.

Momentul în care acoperișul terasei cade peste mașinile parcateMașini avariate în centrul Capitalei. Acoperișul unei terase, prăbușit

Surpriză pentru unii șoferi care și-au parcat automobilul în preajma unui Centru Comercial din Capitală.

Aceștia s-au trezit cu mașinile avariate, după ce peste mașinile lor s-a prăbușit acoperișul unei terase.

Contactată de știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că este vorba despre o procedură civilă. Ofițerul de sector a luat mărturii de la șoferi, iar aceștia sunt îndemnați să ajungă la un compromis cu agentul economic.

Dacă proprietarii automobilelor afectate nu vor ajunge la o înțelegere cu agentul economic, atunci aceștia pot ataca în instanță.

Cauza prăbușirii este vântul puternic. Momentul prăbușirii a fost filmat de camera de bord a unei mașini. Din imagini se vede cum toți participanții la trafic se opresc în momentul în care terasa zboară, la propriu, peste mașinile din parcare.

Amintim că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis pentru astăzi, 19 aprilie, cod galben de vânt, valabil până la miezul nopții.

Sursa foto: Город без маршруток

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării