main logo
11104

Audi Q7, rupt în două după ce s-a lovit de stâlp cu 200 km/h

Un Audi Q7 a fost rupt în jumătate în sensul plin al cuvântului, după ce s-a izbit brutal de un stâlp.

Audi Q7, rupt în două după ce s-a lovit de stâlp cu 200 km/h

Accidentul a avut loc în capitala Rusiei, Moscova, iar conform martorilor, șoferul SUV-ului a ieșit nevătămat din automobil și a fugit de la locul impactului, transmite Știri.md cu referire la Autoexpert.md.

Imaginile de la locul accidentului au devenit virale pe rețelele de socializare, iar cu toate că la moment există puține detalii despre producerea acestuia, privind pozele și materialele video putem forma un scenariu evident al celor întâmplate.

Presa rusă informează că, SUV-ul nemțesc se deplasa pe o stradă din Moscova cu o viteză de 200 km/h, iar într-un moment șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit lateral într-un stâlp de pe acostament. 

În poze vedem cum vehiculul a fost rupt în două bucăți după lovitura violentă, acoperișul rămânând atașat de partea posterioară, iar tapițeria acestuia de partea frontală. Eșapamentul și un scaun de pe bancheta din spate au zburat la câțiva metri de mașină, iar cablajul atârnă din caroserie.

Cu toate că accidentul arată înfricoșător, urme de sânge în salon nu a fost găsite, iar conform declarațiilor martorilor oculari, șoferul și pasagerul acestuia au fugit într-o direcție necunoscută.

Poliția urmează să identifice șoferul și să examineze cauzele producerii accidentului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării