main logo
1435

Vara aceasta mașina de uscat rufe LG va avea grijă de hainele dumneavoastră Ⓟ

Odată cu invenția mașinii de spălat, îngrijirea hainelor a devenit mult mai ușoară. În doi timpi și trei mișcări rufele nu demult murdare devin absolut curate. Firește, după spălare, hainele trebuiesc, de asemenea, uscate. Uscarea corectă a hainelor este la fel de importantă ca și spălarea lor.

 Acest fapt a inspirat compania LG să inventeze cel mai eficient uscător. Astfel, mașina de uscat rufe LG devine un must în cazul în care locuița Dvs nu este dodată cu balcon, în apropiere există o autostradă aglomerată sau vremea de afară ne bucură cu multe ploi, ca și acum spre exemplu.

Uscătorul LG va deveni un partener indispensabil pentru familiile cu copii mici, unde o cantitate mare de rufe trebuie spălate și uscate zilnic, unde îndepărtarea bacteriilor și alergenilor este o necesitate strictă. Astfel, îndepărtarea a până la 99,9% de alergeni prin uscătorul de rufe este confirmată de British Allergy Association (BAF) și acest lucru demonstrează încă o dată că ciclul de uscare hipoalergenică este potrivit nu numai pentru hainele copiilor, ci și pentru persoanele care suferă de alergii sau boli respiratorii.

Datorită tehnologiei Eco Hybrid ™, a devenit posibil să economisim energie cu peste 20% iar timp cu mai mult de 15% și ce e important, cu minim zgomot și vibrații. La nivel tehnic, uscătoarele de rufe LG folosesc tehnologia unică dual inverter LG, care asigură eficiență și performanță la cel mai înalt nivel (А⁺⁺⁺ *). Calitatea acestui uscător este confirmată de garanția la motor de 10 ani.

În ceea ce privește curățarea regulată a uscătorului LG, acest lucru nu vă va crea bătăi de cap, deoarece condensatorul se curăță automat, scamele și particulele de praf sunt spălate cu jeturi de apă furnizate de condensator de 1-3 ori pe ciclu, și filtru dublu le reține, asigurând buna funcționare a uscătorului.

Cu un uscător de rufe LG, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la delicatețea lucrurilor, deoarece senzorii speciali de umiditate și temperatură vor face acest lucru pentru Dvs. Acestea detectează automat conținutul de umiditate al fiecărui articol de îmbrăcăminte pentru a optimiza timpul de uscare, și tot el protejează articolele de deteriorare, cauzate de temperaturi prea ridicate. Riscul de deteriorare a hainelor datorită temperaturii este redus semnificativ datorită pompelor de căldură. La temperaturi scăzute, această tehnologie evită contracția și îngrijește ușor țesăturile delicate. Astfe frica că după spălare și uscare, hanele își vor micșora mărimea devine un mit pentru LG. 

La fel ca mașinile de spălat sau televizoarele, usătoarele LG pot fi controlate la distanță de un click, chiar de pe un smartphone. Iar dacă nu sunteți sigur ce ciclu de uscare să alegeți, atunci telefonul Dvs vă va ajuta foarte mult. Acest lucru este posibil înregistrând ambele mașini, mașină de spălat și cea de uscat, în aplicația ThinQ și apoi, datorită tehnologiei LG Smart Pairing, uscătorul LG selectează un ciclu de uscare în funcție de ciclul de spălare utilizat. Odată ce mașina de spălat își termină ciclul ei de spălare, cel mai potrivit ciclu de uscare va fi setat automat.

Iar după ce ați sincronizat mașina de spălat și uscătorul, puteți descărca cele mai recente actualizări și programe de uscare, cum ar fi „Gym Clothes”, „Jeans”, sau “Lingerie”.

Uscătorul de rufe LG are, de asemenea, un design uimitor, diverse opțiuni de instalare, vertical, pentru încărcături mari sau cu mini tambur, precum și o deschidere convenabilă a ușii din partea stângă sau dreaptă. Mai mult de atât, ușa este dodată cu sticlă securizată de înaltă rezistență iar asta îi asigură nu doar rezistență ci și eleganță. 

Vara aceasta lăsa-ți toate grijile pe LG.


WWW.BOMBA.MD

WWW.ENTER.ONLINE

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării