main logo
1269

Loteria: O serie câștigătoare de aproape 750 de mii de lei pentru Elena Cujeli pe 7777.md Ⓟ

Elena Cujeli din Chișinău a prins norocul de picioare și nu intenționează să-l scape! În data de 5 și 6 mai, preferata destinului a câștigat două sume de câte 50 000 de mii de lei, datorită biletului electronic ”Sea of Treasures” de pe 7777.md. Până acum, ea a obținut, distractiv, online, cinci premii solide, în mai puțin de o lună.

Elena are 36 de ani, predă limbile engleză și germană. La sfârșitul lunii aprilie, tănâra și-a trecut în cont 255 000 de lei, care au fost asigurați de biletul electronic preferat al Elenei, Sea of Treasures. Cu două săptămâni mai devreme, ea a câștigat două premii în sumă totală de aproape 400 000 de lei. Mai exact, la mijlocul lunii aprilie, într-o singură zi, ea și-a pus în cont două sume apetisante - 329 500 de lei și 60 000 de lei.

”O vorbă spune că un proiectil nu nimerește de două ori în același loc. Dar mie mi s-a întâmplat ceva incredibil. Câștigul de 255 000 de lei practic m-a dat jos de pe picioare. A fost total neașteptat. La Loteria Națională orice e posibil”, și-a împărtășit emoțiile amatoarea distracțiilor online profitabile de pe 7777.md.

Elena spune că aceste câștigur vor fi o contribuție pentru realizarea unui vis mai vechi. Ea va deschide o școală de limbi străine pentru copii din familii defavorizate social.

Norocul în familie Elenei se simte la el acasă. O confirmă și mama sa, Larisa Melnic. Femeia a câștigat, tot în biletul electronic ”Sea of treasures”, 56 500 de lei. Larisa, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că a început să creadă în Loteria Națională doar după ce fiica ei a câștigat. Prin urmare, și-a creat un cont de joc, l-a suplinit, iar câștigul nu a întârziat să apară.

”Nu sunt absolut decisă ce voi face cu banii, dar cred că voi zbura în Maldive. Vreau să văd în realitate peștișorii în care am jucat”, a spus mama Elenei.

Cu jocul captivant “Sea Of Treasures” descoperiți misterele mărilor și jucați pentru premii incredibile – o vacanță în Maldive, sume impresionante de bani și jackpotul care crește în permanență!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării