main logo
1099

Loteria Națională a lansat bonusuri zilnice pentru amatorii de sport pe 7777.md Ⓟ

Sportul devine mai interesant și mai profitabil cu 7777.md - singurul site autorizat de pariuri sportive din Republica Moldova. Loteria Națională a pregătit bonusuri atractive pentru utilizatorii săi, care pot miza pe cele mai urmărite evenimente sportive din lume. Zilnic, jucătorii vor avea parte de jocuri bonus cu bilete electronice de loterie, freebet și alte promoții fierbinți pe 7777.md.

O altă ofertă exclusivă pentru toți utilizatorii este bonusul ComboBoost, cu ajutorul căruia vă puteți majora câștigurile până la 100%. Cu cât mai multe evenimente express sunt în cuponul dvs, cu atât e mai mare multiplicatorul bonus, care vă majorează câștigurile.

În doar două săptămâni de la lansarea secțiunii „Sport” pe 7777.md, 6 amatori de sport au câștigat deja sume rotunjoare de la 5.000 la 15.000 de lei.

Săptămâna trecută unul dintre jucători a făcut un singur pariu de 1 000 de lei pe numărul exact de goluri în partida de fotbal New York Red Bulls II - Philadelphia Union II și a câștigat 5 500 de lei. Un alt participant a făcut o miză express de doar 250 de lei pe 7 meciuri de tenis și a câștigat aproape 6 000 de lei.

Profitați de ofertele oferite de 7777.md - singurul site autorizat de pariuri sportive din țară!


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării