main logo
1282

LG a câștigat un număr record de premii în cadrul CES 2021 Ⓟ

Compania LG a marcat un moment istoric în anul 2021, câștigând peste 190 de distincții în categoriile de electrocasnice, home entertainment, IT și mobile. Și acesta-i doar începutul.

Târgul tehnologic CES 2021 a fost diferit, pentru că a fost organizat în totalitate în mediul digital, dar pentru compania LG evenimentul a fost unul special. LG a câștigat peste 190 de distincții în diferite categorii.

Televizoarele LG OLED au câștigat cele mai importante premii din industrie în cadrul CES 2021. Printre modelele lansate recent sunt: OLED evo din seria G1 și OLED din seria LG A. Pentru al șaptelea an consecutiv, LG OLED a fost numit lider în categoria TV în cadrul Engadget’s Best of CES Award. De asemenea, OLED TV primit premiul Best of Innovation 2021.

Televizoarele OLED LG și-au câștigat reputația pentru cele mai bune display-uri atât pentru consolă, cât și pentru jocuri pe PC. Acestea sunt echipate cu funcții noi, cum ar fi Game Optimizer, împreună cu un timp de răspuns de 1 milisecundă, input lag redus și patru porturi care acceptă cele mai recente specificații HDMI. LG a încheiat chiar un parteneriat cu NVIDIA și AMD pentru ca LG OLED să fie singurul televizor certificat G-SYNC și AMD FreeSync™ Premium. De asemenea, colaborează cu AMD FreeSync.

Despre boxa LG XBOOM GO PL7 TechRadar a spus :”O boxă portabilă perfectă”. Dezvoltată în colaborare cu Meridian Audio, aceasta oferă un sunet bogat și premium pentru o experiență de ascultare cu adevărat autentică. Durata de viață a bateriei este de 24 de ore, timp în care nu vă faceți griji pentru încărcare, dar savurați muzica preferată.

LG creează un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu cu ajutorul soluțiilor sale. Prin cele mai recente inovații și produse, scopul companiei LG este de a vă ajuta să trăiți o viață mai bună, mai convenabilă și mai împlinită, pe care o meritați. Cele peste 190 de distincții în cadrul 2021 demonstrează că produsele LG sunt apreciate la justa valoare.

Ce alte inovații tehnologice a pregătit LG Electronics în 2022? Urmăriți LG Moldova pe Instagram și Facebook pentru a afla despre cele mai noi produse inovatoare LG.

Produsele oficiale LG le găsiți exclusiv la partenerii autorizați:

Bomba, Maximum, Darwin, Ultra, Enter, Hi-tech Transnistria, Hi-tech Chisinau

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării