main logo
1258

Hype și agitație printre influencerii instagramului moldovenesc cu ocazia dechiderii Muzeului Frumuseții Viorica Cosmetic ®

Rare sunt evenimentele unde pot fi văzute bloggerițele de top din Moldova adunate într-un singur loc, dar și când se adună – iese show!

Primul Muzeu al frumuseții din țară a fost deschis la Chișinău ®Primul Muzeu al frumuseții din țară a fost deschis la Chișinău.

Așa s-a întâmplat la deschiderea Muzeului Frumuseții inaugurat de Viorica-Cosmetic pe 17 mai. Aici au participat cele mai frumoase și populare insta-fete de la noi din țară.

Dar nu erau bloggerițele noastre atât de populare și iubite dacă se limitau doar la asta! Pe lângă live-uri interactive din Muzeul Frumuseții, în care fetele au arătat care e mai pricepută și originală în ale cosmeticelor, acestea s-au lasat implicate și într-un challenge lansat de Ruxy, care și-a provocat serios colegele de breaslă! 

Fiecare dintre ele trebuia să demonstreze utilizarea scrubului pe pielea proprie! Așa că internauții s-au bucurat de etalara piciorușelor și umerilor în toată splendoarea lor în procesul de scrubing.

Instragramul a înregistrat mii de viziualizări pe paginile bloggerițelor noastre după ce fiecare a făcut câte un instastory în care demonstrau utilizarea scrubului preparat la Viorica-Cosmetic.

Fiindcă dacă fetele noastre spun – fetele noastre fac!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării