main logo
1005

Echipa Moldindconbank, la cursa Volvo Ultra Race: Energie și limite depășite Ⓟ

La finalul unei săptămâni pline, cu activități la birou, echipa Moldindconbank s-a distins cu plăcere la cursa Volvo Ultra Race. Moldindconbank a fost partener general al evenimentului, organizat într-o locație pitorească, în Codri, pe tărâmul cerbilor.

Cei 26 de membri ai echipei Moldindconbank au alergat cu succes pe traseul de cross și la finalul celor 11 km parcurși, au primit cu toții medaliile meritate. 

”A fost o provocare pe care am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Traseul trece prin locații superbe – prin pădure, la umbra stejarilor, pe malul unor lacuri liniștite. E o priveliște care te face să uiți de dificultăți și te umple de energie. Le mulțumesc organizatorilor pentru oportunitatea de a fi parte a acestui eveniment și managementului Moldindconbank pentru că susține pasiunile angajaților”, și-a povestit impresiile Cristina Mistreanu. 

Prezența la eveniment a partenerului cu propria echipă a fost salutată de către organizatorii Volvo Ultra Race. ”Moldindconbank este o instituție care promovează stilul activ de viață, nu doar prin produse și servicii, dar și prin propria echipă, susținută și încurajată să participe la cât mai multe competiții. Este mai mult decât salutabilă o astfel de abordare, când prin exemplu propriu promovezi sportul. Sunt sigur că o astfel de atitudine va ajuta sportul de amatori nu doar să supraviețuiască în momente grele, dar și să se dezvolte, contribuind la promovarea modului sănătos de viață”, a declarat Iulian Bercu, președintele comunității Run Moldova. 

Volvo Ultra Race a fost organizat de Run Moldova, după o pauză de doi ani și a reunit la start aproximativ 400 de alergători. În 2022, Moldindconbank este partener general al organizației și va fi prezent, cu propria echipă, la evenimentele de profil desfășurate pe parcursul anului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării