main logo
5807

Covoare Ungheni: Fiți parte din premiera mondială alături de cel mai mare producător de covoare din Moldova Ⓟ

În perioada 11-14 ianuarie, la expoziția de la Hanovra va avea loc premiera noii colecții a producătorului moldovean, prezent în top 3 al pieței europene de covoare naturale. Iar imediat după expoziție, noile produse prezentate acolo vor fi disponibile pentru clienții autohtoni în lanțul de magazine Covoare Ungheni.

Țara noastră se mândrește cu o tradiție seculară în crearea covoarelor. Și această experiență vastă, acumulată de-a lungul veacurilor, este adusă la viață în produsele fabricii Covoare Ungheni. Acest brand nu este doar un simplu producător, este un purtător de tradiții cu o istorie impresionantă de 43 de ani. Covoare Ungheni ocupă cu încredere topul industriei moldovenești de covoare, afirmându-și poziția de lider pe piața europeană, în special în domeniul covoarelor din lână naturală.

Un echilibru dinamic între tradiție și inovație

Covoare Ungheni este unul dintre puținii producători de covoare care poate garanta o calitate înaltă și de neegalat a articolelor sale. Pentru a corespunde standardelor înalte de calitate, compania Covoare Ungheni a fost printre primele de pe piața internă care a însușit tehnologiile străine avansate și a introdus cele mai performante echipamente germane și belgiene în toate etapele de producție.

 Fabrica își asigură procurarea materiilor prime de la producători de top din întreaga lume: iuta provine din Bangladesh, bumbacul – din India și China, iar lâna de oaie cu fir lung – din Noua Zeelandă, Anglia, Germania și România. În plus, Covoare Ungheni urmărește îndeaproape ultimele tendințe în materie de design și le aplică în activitatea sa, dezvoltând conceptele colecțiilor actuale.

Compania respectă tradițiile locale de confecționare a covoarelor, introducând în același timp inovații avansate. Fiecare etapă de producție are ca scop crearea unor articole de cea mai înaltă calitate. Este un loc în care tradiția bogată a realizării covoarelor se îmbină cu avantajele tehnologiilor avansate. Produsele noastre satisfac cele mai stricte standarde europene și occidentale, ceea ce le permite să cucerească piețele a zeci de țări. Noile noastre colecții sunt întotdeauna prezentate la expoziții de talie mondială, unde atrag priviri pline de admirație și cuceresc inimile cunoscătorilor de design deosebit.

În perioada 11-14 ianuarie, orașul german Hanovra va găzdui DOMOTEX 2024, târgul anual dedicat pardoselilor. Premiera noii colecții Covoare Ungheni este planificată în cadrul acestui eveniment de anvergură. Atât publicul fidel cât și clienți noi din întreaga lume sunt dornici să viziteze standul Covoare Ungheni, să se familiarizeze cu cea mai recentă colecție și să semneze contracte anuale pentru furnizarea covoarelor.

Din păcate, nu toți compatrioții pot vizita expoziția de la Hanovra. De aceea, în magazinele Covoare Ungheni vor fi expuse toate produsele noi care au cucerit inimile vizitatorilor DOMOTEX 2024, alături de hiturile din colecțiile precedente. Așadar, vă așteptăm cu drag și vă garantăm că nu veți pleca fără a cumpăra ceva!

Cu ajutorul covoarelor, creștem eficiența energetică a locuinței

Odată cu majorarea costurilor la resursele energetice, locuitorii Europei, inclusiv ai Republicii Moldova, își pun tot mai des întrebarea: cum să-ți asiguri căldura în casă, păstrând confortul și economisind la încălzire? Una dintre cele mai simple și mai eficiente modalități de a vă face casa mai caldă este să cumpărați covoare de calitate, pe care le puteți găsi în lanțul de magazine Covoare Ungheni.

Produsele Covoare Ungheni reprezintă covoare și mochete de calitate superioară. Ornamentele sunt atemporale și se vor potrivi atât în interioarele clasice cât și în cele moderne. Majoritatea produselor sunt realizate din lână 100% neozeelandeză. Pe lângă covoarele realizate din lână naturală, oferim și produse fabricate din fibre de polipropilenă. Cu toate acestea, cea mai mare parte a produselor noastre o constituie covoarele din lână naturală, care se caracterizează prin finețe, căldură și abilitatea de a crea senzația de confort și lejeritate.

Astfel, optând pentru covoarele din lână naturală în timpul sezonului rece nu doar că aduceți un sentiment de confort și de sărbătoare în casa dvs., dar și obțineți o metodă eficientă de economisire a energiei. Aceste covoare asigură un microclimat confortabil, ceea ce poate reduce costurile de încălzire în timpul iernii.

Începând cu mijlocul lunii ianuarie, în magazinele brandului Covoare Ungheni vor fi disponibile atât produsele din noua colecție cât și hiturile colecțiilor anterioare la prețuri promoționale. Este o bună ocazie de a vă moderniza interiorul cu covoare elegante și calitative din lână natural, de la un producător de top, care deține de mulți ani o poziție binemeritată pe piață. Produsele Covoare Ungheni sunt calde și frumoase, iar casa dvs. va arăta luxos și respectabil.

Vă așteptăm în toate magazinele Covoare Ungheni:

Chișinău, str. Calea Iesilor, 10b

Ungheni, str. Oleg Ungureanu, 2

Bălți, str. Ștefan cel Mare, 2c

Cahul str. Ștefan cel Mare, 102

Colecțiile noastre le puteți viziona pe site-ul nostru – https://covoare.md

Și, de asemenea, pe rețelele de socializare:

https://www.facebook.com/CarpetaCovoareUngheni

https://www.instagram.com/covoare_ungheni

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării