main logo
633

Aeroportul Chişinău, nominalizat la cele mai prestigioase premii din aviația internațională (P)

Aeroportul Chișinău continuă să se afirme pe plan internațional și să promoveze Republica Moldova în toată lumea.

Aeroportul Chişinău, nominalizat la cele mai prestigioase premii (P)

Prezentă la cel mai important eveniment al aviației mondiale Routes Europe 2019 din Hannover, Germania, echipa Avia Invest a fost nominalizată și la concursul „Marketing Awards 2019”.

Aeroportul Chișinău participă în acest an la eveniment cu un stand creativ, inspirat din tradițiile și mândria țării - vinurile moldovenești, harta Moldovei fiind ilustrată din sticle. 

Elementele care oferă unicitate standului este o atracție pentru miile de vizitatori ai forumului, care au și posibilitatea să guste din vinul moldovenesc și să aprecieze munca și dibăcia poporului nostru. Astfel, Avia Invest etalează potenţialul mare nu doar al aeroportului, dar şi al întregii ţării.

Participarea la forumul Routes Europe și nominalizarea la concurs recunoaște excelenţa în serviciile de marketing oferite conform criteriilor aplicate de companiile aeriene. 

Aeroportul Chișinău promovează și destinația țării noastre celor peste 1200 de delegați din domeniul aerian și turistic.

În cadrul forumului, reprezentanții Avia Invest discută noi oportunități de afaceri cu marile companii aeriene și autoritățile turistice din regiune, în vederea diversificării destinațiilor de zbor din Chișinău și poziționarea aeroportului din Republica Moldova ca un hub internațional atractiv.

Aeroportul Chișinău a fost nominalizat la categoria cu un flux de până la 4 milioane pasageri, alături de aeroporturile Billund, Zagreb, Kalamata și Antwerp.

Ceremonia de decernare a premiilor „ Marketing Awards 2019” va avea loc în cadrul conferinţei Routes Europe, pe 9 aprilie.

Routes Europe 2019 se desfășoară în perioada 8-10 aprilie și întrunește în acest an peste 300 de aeroporturi și 100 de companii aeriene din întreagă lume.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării